HOSPODSKÝ KVÍZ KAŽDÉ PONDĚLÍ OD 19 HODIN
Halászlé – maďarská rybí polévka
Hovězí žebro ve vývaru
Buřty na černém pivu
Kuřecí nudličky v česnekovém županu na řeckém salátu
Salát s kuřecími řízečky
Hovězí pečeně s hřebíčkem na červeném víně, karlovarský knedlík
Flank steak s čerstvým chřestem
Kuřecí s chřestem
Flank steak se zelenými fazolkami
Hovězí guláš
Hovězí pupek s grilovanými rajčaty
Plněná tortila
Plněná panenka
Svíčková
Kuřecí steak s grilovanou zeleninou
Vepřové na paprice
Kotleta s hermelínem
Vepřové na houbách
Šunkofleky
Halušky s bryndzou a slaninou
Knedlíky s vajíčkem
Vepřové na houbách
Krkovice se špenátem
Maďarský vepřový perkelt s karlovarským knedlíkem
Losos se sezamem
Bramborák s kuřecím masem a nivou
Bramborák s kysaným zelím a kousky uzeného bůčku
Nakládaný hermelín
Škvarky
Jahodový dortík
Ovocná mísa
Sýrová mísa
Uzeninová mísa
Řízečky mísa
Jitrnice mísa